Kapcsolat

Tel: 06-70/360-7776
Fax: 06-26/367-673
E-mail: viktor.miksa@yahoo.com

Cím:

2084 Pilisszentiván, Fenyves u. 6.

Könyvelési rendszerek

                                   

A CSB egy iparág specifikus integrált vállalatirányítási rendszer, melyet első sorban élelmiszeripari, vegyipari cégek használnak. Moduláris felépítésű, nagy mértékben személyre szabható program. Legnagyobb erőssége a készletnyilvántartás, kezelni tudja például az egyes szállítmányok szavatossági idejét, termékek előállítási receptúráját.

 

A Nagy Machinátor egy magyar fejlesztésű integrált rendszer. Saját belső bérszámfejtő modullal rendelkezik, ami hasonló tudású, külföldi fejlesztésű programokban nem gyakran található meg. Régi fejlesztésű, kiforrott rendszer, nagyjából 1.500 cég használja.

 

Az SAP R/3 egy kifejezetten nagyvállatoknak tervezett integrált rendszer. Felépítése jól követi a nagy alkalmazotti létszámmal dolgozó cégek felépítését, ahol a sokan nincsenek közvetlen munkakapcsolatban de tevékenységük mégis kihat a másik ember munkájára.

 

 

Az SAP Business One egy felhasználóbarát kezelőfelületű rendszer, előnye a viszonylag rövid bevezetési idő és a gyors betanulás. Valós idejű adatfeldolgozása van, az egyik munkatárs által felrögzített adatot a másik munkatárs azonnal használni tudja bármilyen köztes lépés nélkül is.

 

 

 

Amennyiben nem szeretne integrált rendszert vásárolni, a könyvviteli szolgáltatásunkat a saját RLB rendszerünkben látjuk el. A rendszer ugyan készletnyilvántartásra nem alkalmas, de bérszámfejtő modullal rendelkezik, a könyvelési adatok kiexportálhatóak egyedi kimutatásokhoz és a fontosabb adóbevallásokat is automatikusan elkészíti.

Amennyiben a fentiektől eltérő könyvviteli rendszert használ, vállaljuk új rendszerek kezelésének elsajátítását is.